Onze waarden

Partnership

Wij kiezen onze consultants en associates in de eerste plaats op basis van professionaliteit en kennis van zaken. Eenieder heeft zich reeds bewezen in zijn vakgebied. Deze werkwijze verzekert u als klant altijd van de juiste expertise. Professionele en gemotiveerde medewerkers vormen bij ons de de basis voor het realiseren en behouden van diepgaande klantrelaties die uiteindelijk leiden tot een (h)echt partnerschip tussen ons en onze klanten.

Bedrijfscultuur

Betrokkenheid, zakelijkheid, prestatiegerichtheid, inspraak en initiatief kenmerken onze cultuur en bieden ruimte voor creativiteit en persoonlijke groei.

Tevredenheid en kwaliteit

Wij willen met onze klanten een constructieve relatie opbouwen waarbij wij klantloyaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Kwaliteit is alles. Kennis hebben van de branche van onze klanten stelt ons in staat in te spelen op uw specifieke behoeften. Hierin excelleren wij.

Sfeer

Wij werken in een goede sfeer: onze grondtoon is altijd positief, stimulerend en inspirerend, maar we dagen ook uit tot confrontatie en eigen inbreng. ACG dient u en uw organisatie verder te helpen. Dat kan in onze optiek alleen door het aannemen van een positief-kritische houding.