Consultants ACG

Betrokken en gemotiveerde consultants zijn essentieel voor een goede, diepgaande relatie met onze klanten wat uiteindelijk moet leiden tot een (h)echt partnership tussen ACG en u als klant. De consultants zijn dan ook het belangrijkste goed van ACG.

L.A. (Dap) Monas MBA (1965), dap@acg-bv.nl
Managing Partner

Oprichter, aanjager en motivator van ACG. Naast een MBA in Management & HRM en vele opleidingen in het vak (IMD en De Baak etc.) is hij door de wol geverfd in directie en sales managementfuncties bij ACG, T3 Properties, KPN, Ricoh en Faxko.
Omdat de beste managers kennis willen delen in plaats van het af te schermen, stelt hij zijn kennis en expertise graag beschikbaar. Dit doet hij door middel van boardroom consultancy, het initiëren en begeleiden van veranderingsprocessen, individuele coaching, trainingen in commercieel en algemeen management en interim management.

Paul G.E. van der Meer (1966), paul@acg-bv.nl
Partner

Na zijn opleiding aan de HEAO (1988) heeft Paul een brede ervaring opgebouwd in financiële producten. Eerst bancair bij Société Générale in Amsterdam en nadien als interdealer broker o.a. in Londen bij Cantor Fitzgerald International.
Vanaf 1997 heeft hij als medeaandeelhouder van de investment boutique NTLA een groot aantal innoverende producten geïntroduceerd en gelanceerd bij grote en kleine ondernemingen en beleggers. Na verkoop van NTLA werdt dit voortgezet bij Delta Lloyd. In 2002 was hij medeoprichter van de ORCA-groep, een private beleggingsmaatschappij gevestigd in Antwerpen en Amsterdam. Vanuit ORCA heeft Paul diverse gestructureerde beleggingen (waaronder vastgoed) geplaatst, zowel institutioneel als privaat. Ook verstrekte hij advies aan enkele vooraanstaande partijen op het gebied van derivaten en risicomanagement. Na verkoop van zijn belang in 2008 is Paul partner geworden bij ACG en werd hij 100% aandeelhouder van Betzenberg Real Estate. Paul wil graag uw ‘sparring-partner’ zijn op het gebied van vastgoed, financieringen en beleggingen, en cash-, rente-, en valuatamanagement.

Renate S. Damman (1973), renate@acg-bv.nl
Partner

Heeft u een geschil of probleem met een persoon of een organisatie waar u samen niet meer uitkomt? Dan is Renate binnen ACG de specialist en aangewezen persoon om dit samen met u,in haar rol als mediator op te lossen.
Met haar opleiding aan de Hogeschool Alkmaar (SPW) en het continue volgen van vakinhoudelijke opleidingen op haar vakgebied “Mediation” koppelt Renate haar brede praktijkervaring aan de meest recente theoretische inzichten. Zij heeft niet alleen een brede levenservaring, maar met haar positieve instelling, serieuze werkwijze voorzien van de juiste dosis humor is zij als geen ander in staat de juiste sfeer te creëren om het geschil op te lossen.
Haar persoonlijke missie is:
Op een menselijke manier maar op zakelijke wijze, mensen en organisaties te helpen bij het oplossen van een conflict.
Renate is een onafhankelijke bemiddelaar, zij gaat samen met partijen op zoek naar de oplossing voor het probleem of conflict. Deze oplossing moet voor alle partijen altijd aanvaardbaar zijn en als redelijk worden ervaren.
Ons credo is daarmee:
“Mediation is weliswaar vrijwillig, maar nooit vrijblijvend”.

Wat kunnen cliënten verwachten?
Professionele procesbegeleiding, transparantie, helderheid, respect en deskundige begeleiding, waarbij cliënten in hoge mate zelf bepalen en gezamenlijk met Renate hun eigen oplossingen creëren.
ACG staat voor complete en integrale dienstverlening, dus werkt Renate indien nodig samen met een uitgebreid team van specialisten.