Associates

ACG werkt voor haar trainingen en consultancy trajecten met een aantal associates.
De associates zijn dan ook een belangrijk goed binnen ACG.

Drs. P. (Pieter) de Zwart
Associate

Na vijftien jaar ervaring in diverse account- en salesmanagement functies bij IBM, Randstad en Ordina kwam voor Pieter de Zwart in 2003 het moment om een droom te realiseren; een eigen bedrijf starten. Zijn leidraad hierbij was; doe wat jij zelf leuk vindt want daar ben je goed in. Zodoende zijn advies, coaching, begeleiding en training ten aanzien van commercie de kernactiviteiten. Met als doel: "Uw sales op een hoger niveau". Liefde voor het verkoopvak staat dan ook bij al zijn activiteiten centraal.

Ing. E. (Erwin) Halmans
Associate

Erwin Halmans studeerde Telematica en Bedrijfskunde aan de HTS Amsterdam. Na zijn studie werkte hij ruim twaalf jaar als account manager en sales manager onder andere bij Mavim, Ordina en IBM. Bij deze werkgevers heeft hij een passie ontwikkeld voor ‘Business Development’, een combinatie van sales, sales management en marketing. Zijn management stijl wordt gekenmerkt door gedrevenheid voor business en betrokkenheid bij mensen, wat resulteert in succesvolle en gemotiveerde teams. Als consultant draagt Erwin zijn passie voor business development op interim basis over aan anderen. Voor startende ICT-bedrijven treedt Erwin op als interim business developer en organisatie adviseur.

Drs. J. (Jacob) Vossestein
Associate

Jacob Vossestein werkt als intercultureel trainer en adviseur met internationaal opererende managers en technici, en met buitenlandse studenten die in Nederland studeren. De laatste jaren ligt zijn speciale interesse bij de Nederlandse (werk)cultuur in relatie tot de Amerikaanse en die van verschillende regio’s in Oost-Europa. Enkele van de organisaties waarvoor hij werkt zijn Shell, Unilever, DSM, ABN-Amro, management- opleidingscentrum De Baak en diverse Engelstalige faculteiten van de Universiteit van Amsterdam. Jacob schreef het succesvolle boek Dealing with the Dutch, over de Nederlandse (werk)cultuur gezien door buitenlandse ogen. In 2003 verscheen van zijn hand Vreemd Volk, over gedrag in andere culturen. Jacob publiceert ook in Xpat Journal en andere tijdschriften.

Drs. H.(Henning) Zorn
Associate

Henning Zorn werkt aan interne communicatie en samenwerking van (internationale) bedrijven. Henning doet dat vanuit drie overtuigingen: de kwaliteit van de interactie van een team bepaalt de mogelijkheden van dat team, mensen kunnen meer dan ze denken. en mensen kunnen van elkaar leren. Hij gebruikt naast beproefde leermethodes, zoals face2face training en coaching, ook verschillende vormen van online begeleiding. Henning heeft meer dan 15 jaar internationale ervaring als managment consultant, trainer, coach en acteur. Centrale thema’s zijn: Internationaal leiderschap, communicatie en samenwerking, interculturele teambuilding, virtuele team coaching en kennismanagment binnen grensoverschrijdende netwerken